Кухонний ніж Victorinox Fibrox Butcher 20см (5.7223.20)
Опис
Опис Victorinox Fibrox Butcher 20см (5.7223.20): рогач ніж з завужені і злегка зігнутим на кінці лезом прекрасно покаже себе в роботі. Його форма підходить як для силової так і для тонкої роботи, на зразок обрізання стейків від зайвого жиру. Один з арсеналу ножів професійного м'ясника. Його особливістю є наявність повітряних кишень, що запобігає прилипання і налипання продукту при нарізці. А також: вузьке і зігнуте лезорізніцькій ніж швейцарської якості зі зручною ергономічною рукояттюнаявність повітряних кишень ніж м'ясника - універсальний інструмент, він не мають чітких критеріїв оцінки. Проте, такий ніж легко впізнати - він досить довге і важке лезо, плавний вигин передньої частини і линзовидную заточку для підвищеної зносостійкості ріжучої кромки. Клинок цієї моделі має стандартну міцність Мясницких ножів, а правильна гарт клинка і кут заточування, контрольований лазером, гарантує тривале збереження ріжучих властивостей. М'ясницька ножі призначені для роботи під постійними навантаженнями, особливу увагу при виготовленні приділяють ергономіці рукояток. Крім цього, ніж для м'яса повинен мати безпечну рукоятку, з слизького матеріалу. Фіброкс, з якого зроблена рукоять цього ножа, допомагає надійно утримувати ніж в руці, запобігає його прослізання.Довжіна клинка: 20 смТіп леза: штампірованнийМатеріал клинка: високоякісна нержавіюча стальМатеріал рукояті: термопластікТіп кріплення рукояті: всаднойБренд: Victorinox (Швейцарія)
Характеристики
Бренд
Victorinox
Вид ножа
- кухонний
Гарантия
25 років
Длина клинка
200 мм
Кухонные ножи
- обробні
Сталь клинка
- нержавіюча сталь
Тип заточки
прямий
Цвет рукоятки
- чорний
Материал корпуса
- термоеластопласт
Тип ножа
нескладаний
Відгуки
Відгуків не знайдено