Масло топлене ГХІ (500)
Опис
Гхі, або гі - Продукт, що отримується з якісного вершкового масла шляхом термічної обробки, який широко використовується в Південній Азії для приготування їжі, лікування та проведення релігійних ритуалів. Один з найбільш популярних та характерних продуктів індійської кухні.
Гхі (ghee) - вважають «рідким золотом», здатним збагатити людину найтоншою енергією Сонця.
Масло ГХІ 99% жиру
Масло ГХІ або ГІ – це топлене масло високої якості, виготовлене за особливим рецептом. Гхі отримують шляхом видалення води (близько 20%) і твердих частин молока із чистого солодковершкового масла екстра 85% жиру в процесі витоплення на живому вогні на дровах.
Готовий продукт благородного бурштинового кольору має неперевершений ніжний і приємний смак, виділяє тонкий аромат і може зберігатися роками, не піддаючись окисленню.
Строк придатності: 1 рік
Користь масла:
- містить вітаміни A, E, D, K;
- регулює процеси травлення;
- підвищує імунітет;
- живить нервові тканини організму;
- не засмічує печінку;
- покращує засвоєння інших продуктів і смак будь-якої їжі.
Застосування масла гхі:
Гхі ідеально підходить для смаження. Це одне з небагатьох масел, яке не губить своїх корисних властивостей, воно не горить при смаженні і тому не виділяє канцерогенів – в цьому його особлива цінність.
Гхі можна використовувати в приготуванні супів і других страв, в приготуванні різноманітних солодощів, десертів і у випічці, воно придає не тільки аромат, але також ніжність і крихкість (особливо пісочному).
Гхі рекомендовано як найкраще масло для дитячого харчування
Масло Гхі корисно використовувати також для розтирання і масажу маленьких дітей.
Характеристики
Відгуки
Відгуків не знайдено